Finn din virtuelle chatt partner

Hjelp – spørsmål og svarHva er mobilchat?


Dette er en SMS chat tjenesten som koster 25 nok per SMS mottatt melding inntil du sende STOPP til 2226.. Sex Chat  er en chat-platform for dem som søker virtuell kjærlighet online via sms. Ved enkel bruk av din telefon kan du kontakte menn og kvinner over hele Norge. Det er 100 % anonymt så velg deg en chat partner og send en sms. Tjenesten kan brukes av alle mobiltelefoner og SMS Sex Chat beskytter privatlivets fred helt og fullt. Dette er en moderne chat side og vi bruker den siste og mest avanserte teknologien innenfor sms. chat som koster 25 nok per SMS mottatt melding inntil du sende STOPP til 2226. Du vil maks motta nitten fakturert melding uten at du svarer tilbake din chat partner, etter at du svarer din chat partner kan du motta nye nitten fakturerte meldinger, maksimalt fire meldinger kan mottas per minutt. Dette er en variabel abonnementstjeneste. Internettsiden bruker ansatte for å overvåke og moderere chat-systemet, alt fra chat-samtaler og samtaler med brukerne. Informasjonen som du oppgir til andre er utenfor vår kontroll og vi kan ikke være ansvarlig for handlingene dine, så vær forsiktig for hva slags informasjon du gir til andre, spesielt personlig og privat informasjon.Vi kan ikke bekrefte om et annet medlem sin profil og innhold er ekte, vi kan heller ikke ta ansvar for et annet medlem sin profil eller innhold. Meldingene som andre medlemmer sender er utenfor vår kontroll: du fraløser oss ansvar når det kommer til all kommunikasjon og innhold sendt fra andre medlemmer til deg.. På denne chatten kan du føre dialoger med flere identiteter. Disse er ikke kjennetegnet på en særskilt måte. Det betyr at en dialogpartner kan være en person som kan befinne seg i systemet med en annen identitet, uten at det er synlig for deg. Selskapet kan fra tid til annen benytte tjenestene til personer som blir kompensert for å forbedre brukerens opplevelse av tjenesten. Denne tjenesten er bare for personer som er over 18 år. Har du spørsmål om vår tjeneste kan du kontakte oss gratis på kundenummer: 21084835 eller på vår mail: dreammedia4u@norway-date.com. Tjenesten er levert av Dream Media. .


Hvor mye koster det å bruke mobilchat?


Gjennom mobilchat kan du lett finne den du leter etter, bare velg mellom kjønn, område og aldersgruppe, så er det bare å lete gjennom profilene til du finner deg den du synes er mest spennende. Det er gratis å sende melding gjennom vårt web-sjema. Ved at du svarer på våres meldinger godtar du også våres gjenerelle vilkår og at du har lest og forstått innholdet for bruken av mobilchat. Meldingen blir sendt gjennom TXT Nation og kostnadene går til å dekke kostnadene for bruk av dette systemet. Dette er en SMS chat tjenesten som koster 25 kr per SMS mottatt melding inntil du sende STOPP til 2226. Du vil maks motta nitten fakturert melding uten at du svarer tilbake din chat partner, etter at du svarer din chat partner kan du motta nye nitten fakturerte meldinger, maksimalt fire meldinger kan mottas per minutt. Dette er en variabel abonnementstjeneste.  Har du spørsmål om vår tjeneste kan du kontakte oss gratis på kundenummer: 21084835 eller på vår mail: dreammedia4u@norway-date.com.


Er ditt nummer anonymt?


Diskresjon er viktig for enhver bruker og ved bruk av vår sms chattportal blir ditt nummer anonymt.


Hvordan bruke vårt Web-sjema?


Det er gratis å sende melding gjennom vårt web-sjema. Bare fyll inn din melding til din chatte partner du vil kontakte, ditt navn og mobilnummer. Husk at det ikke er lov å bruke andres mobilnummer. For å unngå misbruk vil din IP adresse bli registrert. Har du spørsmål om vår tjeneste så ta kontakt på vårt gratis kunde nummer: 21084835 eller på mail: dreammedia4u@norway-date.com  og vårt support lag kommer til å hjelpe deg så raskt som mulig.


Hvem kan jeg chatte med?


Du kan chatte med hvem du vil. Når du søker etter profiler kan du velge mellom kjønn, landsdel og aldersgruppe. Husk å begynne hver melding med kodeordet chat til 2226. På denne chatten kan du føre dialoger med flere identiteter. Disse er ikke kjennetegnet på en særskilt måte. Det betyr at en dialogpartner kan være en person som kan befinne seg i systemet med en annen identitet, uten at det er synlig for deg. Selskapet kan fra tid til annen benytte tjenestene til personer som blir kompensert for å forbedre brukerens opplevelse av tjenesten. Vi bruker moderatorer for å forbedre brukeropplevelsen og alle profiler er bare for underholdning siden dette er bare en virtuell moderert chat tjeneste.


Hvordan avslutter eller forandrer jeg partner?


For at avslutte eller forandre chatte partner kan du lett sende kodeordet stop til 2226.
Du kan også ringe oss på vår gratis kunde nummer 21084835 eller på mail: dreammedia4u@norway-date.com og vi vil avslutte deres chat eller hjelpe deg med å skrifte partner.