Finn din virtuelle chatt partner

Trygg Dating

Når du leter etter en ny partner på mobilchat er det viktig du føler deg helt trygg. Vi ønsker å gi deg muligheten til å finne den du leter etter på en sikker måte. Alle profiler må først godkjennes av vårt administrasjonslag. Slik at både bildet og profileteksten er i samtykke med våre regler.
Husk det er ikke lov å bruke uskikket og grovt språk i profileteksten, da vil ikke profilen bli godkjent. Vårt administrasjonslag jobber 24/7 for å gi deg den best mulige tjenesten. Vårt arbeid består av godkjennelse av bildet, profilteksten, evtuelle problemer med betaling og mailsvar. Får du krenkende eller grove meldinger av medlemmer, kan du melde dette til vår administrasjon på mail dreammedia4u@norway-date.com eller ringe vårt gratis kunde nummer 21084835. Vår jobb består av at du som medlem skal føle deg mest mulig sikker på mobilchat

Trygt og Anonymt

Det beste er å være anonym i starten, når du føler du har kommet nærmere din partner, kan du sakte men sikkert gi mer opplysninger om deg selv. Ikke si ditt hele navn, e-post, mobil eller annen informasjon om deg selv i presentasjonsteksten eller ved første melding. Du kan fritt føler når tiden er inne, for å oppgi navn og andre kontakt informasjoner. Viktig er å lære å kjenne personen du er i kontakt med. Vi fra mobilchat ønsker å gi deg en best mulig tjeneste for å kommunisere på en trygg og sikker måte. Du velger fritt å bestemme når du føler deg klar til å kommunisere utenfor mobilchat.

Si din mening

 
Av og til er det vanskelig å få et godt nok inntrykk av personen enn er i kontakt med. Det er ikke alle som lykkes ved først forsøk. Dette kan skyldes mange faktorer som aldersforskjeller, interesser, utseende, geografiske avstander og personlighet. Her kan du finne den personen som passer deg best på en sikker og diskret måte.Mobildating gir deg mulighet å beskrive deg på en lettere måte. Kanskje du er blyg i virkeligheten og har problemer med å komme i kontakt med noen du liker. Her kan du leve ut dine fantasier, bli forelsket og finne den store kjærligheten på en enkel og anonym måte. Det er viktig du har det beste bildet på din profil, det vil gi deg mer oppmerksomhet og sjansene stiger. Ofte sier et bilde veldig mye om personen, og den andre partneren kan danne seg et mer positivt inntrykk av deg.

Husk det er du som bestemmer hva du vil gjøre, ikke la noen presse deg til å gjøre ting du ikke ønsker. Du bestememr selv når du føler deg klar for treff og med hvem. Det er ikke alle som ønsker treff, mange er bare ute etter en god venn fordi dem føler seg alene og trenger å ha noen å snakke med. Selv om du har profil på mobilchat, betyr ikke nødvendigvis at du er pliktig å møte den du er i kontakt med.

Date

Når du føler tiden er inne for et treff, har vi noen god tips vi kan gi deg. Oftest er det best å møte noen på en offentlig plass, velg en tid der du er sikker på at dere ikke er alene. Ta med en god venn på din første date, det vil gi deg en ekstra trygghet. Ikke be din partner hente deg fra din bopel eller bringe deg hjem. Viktig at du selv ordner med transport til treffpunktet og tilbake. Det er alltid en risiko å date nye personen, en kan aldri vite hva som skjuler seg bak personligheten. Bruk tipsene, og dem vil gi deg en større trygghet ved din første date. Pass på, vær forsiktig og bruk sunn fornuft,  men alt sett i ett så ha det fint, og oppleve en innholdsrik date!

Anonym

Vi fra mobilchat ønsker å gi deg en trygg og anonym dating. Det er viktig at du i starten beholder din anonymitet ovenfor personen du er i kontakt med. Vi ønsker å tilby deg den nyeste og beste teknologien, for at du skal føle deg beste mulig i bruken av vår tjeneste.

Trygg

Det er ikke alltid like lett med dating fra nettet, og vi er oppmerksom på dette. Ofte er det store utfordringer som medføre mange følelser. Derfor har vi utviklet dette systemet for å gi deg den rette tryggheten. Vi ønsker defor du som medlem med å komme med tips om hvordan vi kan gjøre en bedre jobb, for at vi kan tilby en best mulig tjeneste.

Suksesshistorier

Mange single finner hverandre gjennom oss. Mobilchat hjelper deg med å finne den store kjærligheten. Vi er glade av å se at mange finner lykken hos oss.

Finn den rette

Søk deg gjennom profilene, bruk tid på å lete etter de som du synes virker spennende. Se etter alder, interesser, jobb, sivilstatus og bilder. Dette vil gi deg større sjanser for å finne den rette for et langvarig og sikkert forhold gjennom mobilchat.

Konfidensielt

Hos mobilchat vil du alltid være trygg. Ikke la personen du er i kontakt med gå ut over ditt privatliv. Her kan du chatte, kontakte, søke, kommunisere og flørte med mange uten at dem egentlig vet hvem du virkelig er. La din identitet forbli anonym. Du kan på en enkel og trygg måte flørte, bli forelsket eller elske i trygge og anonyme omgivelser.

Alle type medlemmer

Her finner du hva du leter etter, enten du er singel, samboer eller gift. Du kan finne hva du mangler der hjemme. Enten du er enslig, føler deg alene, trenger spenning eller en elsker. Alt er lov, du vet selv hva du trenger, for å gi hverdagen din en lysere side. Ta ut det beste av deg selv, og finn den rette for deg.

Søkefunksjonene

Det viktigste for deg er å lage deg en best mulig profiltekst, med et godt bilde, dette vil øke dine sjanser. På mobilchat finnes det mange måter å finne en partner på.  På mobilchat kan du finne på en enkel og lettvint måte flere hundrevis av medlemmer både gutter og jenter. Det finnes ikke grenser for muligheter som venter deg. Velg din alder du leter etter fra område du bor, personer med fint bilde. Så er du i gang med flørten. Jo mer detaljert profil du har om deg selv jo større er sjansene for at du her finner din drømmepartner.

Presentasjon

Når du er lager din profil, er det viktig å gjøre den så komplett som mulig, jo flere detaljer du har, jo større er sjansene for treff. Bruk lag til på din presentasjon, gjør den spennende, mangfoldig og personlig. Tenk deg godt gjennom hvem du virkelig er, hva kvaliteter du har, gjerne følelser og livhistorie. Mange kontakter gir deg større sjanser for å finne den rette. Ut i fra din prestasjonen, danner besøkende seg et førsteinntrykk av deg. Gjør den best mulig, og oppdater så ofte som mulig. Her kommer din personlighet frem. Last opp det beste og nyeste bildet av deg, som viser hvem du virkelig er, gi opp så mange opplysninger som mulig.

Kom i kontakt

Kom i kontakt med den du ønsker. Finn den du ønsker å komme i bedre kontakt med. Det finnes mange muligheter der ut, bare du vet hva ønsker du har. Først er det viktig at du får vite så mye som mulig om den personen du kontakter, les presentasjonen, se på bilde, finn ut hva du er interessert å vite mer om. Gjerne spør om noe du vet personen er interessert i, gjerne still et spørsmål hver gang, så er du i gang. Fortell mye om deg selv, så skal du se at du kommer i kontakt med mange spennende, seriøse, udmyke og hyggelige single personer.

Singel?

En mangfoldig presentasjon er svært viktig, som gir deg store muligheter til et vellykket treff og kanskje et nytt spenennde forhold.

Kontaktannonser

Etter du har laget en god presentasjon er du klar for å lete etter den rette. Du vil finne spennende singler for et mulig treff. En vet aldri før en prøver.

Dating på mobilchat

Mobilchat er det rette stedet hvor en finner hva en leter etter. Her kan du chatte, sende meldinger, lage profilbeskrivelse, bilde og mye for at du skal ha muligheter til å oppfylle dine drømmer.

Dating

Her kan du finne kjærligheten på en sikker og enkel måte. Vi jobber seriøst for å tilby deg den best mulige tjenesten for at du skal finne den personen du lenge har letet etter. Vårt support lag er forberedt på å hjelpe deg så mye som mulig på dreammedia4u@norway-date.com eller ringe vårt gratis kunde nummer 21084835

Profil

Når du lager deg en gratis profil på mobilchat kan du GRATIS søke og lete etter spennende profiler.

Dine ønsker

Mobilchat vil oppfylle dine ønsker, vi ønsker du finner den som matcher best dine ønsker, og hvordan du ønsker din drømmepartner skal være. Mobilchat ønsker at du finner den rette for deg, en du passer sammen med, tross alt dette handler om din egen fremtid med din nye partner.

Mobilchat

Her finner du du hva du leter etter. Du kommer i kontakt med spennende mennesker som er i samme situasjon som deg. Her kan du avtale uforplitede treff, fantasere, drømme, bli forelsket og treff den riktige for deg. Unngå krav og forplitelser, bare la det komme steg for steg. Her finner du spenning, kanskje en one night stand eller blind date, og du finner mennesker som er ute etter det samme som deg. Finn ut hva du ønsker, det er ingen grenser bare fantasien setter grenser. I vårt moderne samfunn legges det vekt på andre ønsker enn før. En ønsker å bli tilfredstilt i alle mulige aspekter, finn ditt tomrom som mangler i din vanlige hverdag. Svaret finner du hos oss, så sett i gang. Hva venter du på!

Vær hyggelig og interessert

Å si noe i stil med. Et morsomt eller interessant spørsmål eller kommentar, øker mulighetene for at du får positiv respons og at samtalen holdes i gang. Husk at du kommer langt med å ta initiativ og vise interesse for den andre. Selv om mange flørter på nettet, er det fremdeles menn som er flinkest til å ta initiativet.

Si navnet hans

Nevn navnet på han du chatter med. Det gjør kommunikasjonen mer personlig.

Vis følelser

Når du skriver chatte teksten din, er det lov å vise følelser. Husk at den skal være personlig og gi et inntrykk av hvem du er.

Gi komplimenter

Komplimenter faller ofte i god jord, bare de er ærlige og redelige. Å spørre og grave pluss gi komplimenter er noe både menn og kvinner liker.

Utstrål positivitet

Du kommer langt med en positivt innstilling, humor og glimt i øyet. Gjerne fortelle om tidligere forhold som ikke fungerte og hva du ønsker nå av en kommende partner. Mangel på sex er ofte en god måte å fortelle om tidligere forhold.

Oppførsel

Bruk sunn fornuft. Vi anbefaler deg til å følge disse rådene. Aldri oppgi ditt hele navn, adresse, e-post, mobil eller kontonummer i deres profiltekst eller samtaler med andre. Når du avtaler treff, bør dette forekomme ved et offentlig sted. Gjerne ta med eller fortell en venn om ditt møte, og evtuellt når du er hjemme igjen. Ofte blir penger eller gaver brukt som lokkemiddel for date. Ikke gå med på det, eller ta i mot penger for sex. Da blir du lurt, ikke gå med på slike billige triks! Prostitusjoner også ulovlig etter Norsk Lov.

Initiativ

Ta det første skrittet, ikke vent på at noen kontakter deg. Ved at du tar kontakt viser du at du er interessert og er villig på å prøve lykken. Vær tålmodig ikke mist motet, før eller senere finner du lykken, jo bedre og raskere du svarer, stiger sjansene for treff.

Bilder

Bruk bilde dette vil gi deg en større sjanse for og lykkes. Du vil få mere kontakter og troverdigheten stiger. Det er lett å laste opp bilder fra din PC til mobilchat. Ved at du er pålogget finner du denne funksjonen.

Profiltekst

Husk første inntrykket betyr mye, derfor er det viktig du skriver en profiltekst for at få dem interessert i deg. En lang spennende tekst er bedre enn kort og tomfull tekst.

Personlig

Skriv så personlig som mulig, det vil medføre at personen du kontakter føler du er veldig interessert og du er seriøs. Skriv gjerne mye om deg selv, som jobb, hobbyer, sivilstatus og ønsker. Ofte er det lurt stille flere interesante spørsmål om hva personen er interessert i.

Humor

Det vil gi en positiv kontakt. Få partneren til å føle seg bra, avslutt setningene med et smil, prøv og uttrykk dine følelser med tegn. Det er alltid bra med litt humor blandt det alvorlige.

Kjemi

Før du kontakter en profil er det viktig du informerer deg selv om den, visst den er i samsvar med dine interesser og ønsker. Jo mer like dere er, jo større er sjansene for treff. Ikke bare utseende er viktig med tonen og kjemien må også stemme.

Ærlighet

En kommer alltid lengst med ærlighet, si det som det er, ikke vær redd. Dette setter den andre pris på, vis din personlighet og virkelig hvem du er. Eneste du trenger er å være deg selv!